= |
---|
![]() |
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 1 mesaj ] |
Autor | Mesaj | |
---|---|---|
![]()
Rank: Membru - skill 27 Mesaje: 3977 Warn: 0 din 3 ![]() |
[ De menţionat , toate serviciile sunt contra cost şi variază de la 3 la 15E (euro), depinde de dorinţele pe care le ai ]
M-am decis să îmi folosesc micile mele cunoştinţe in PHPBB3 & CS 1.6 în ai ajuta pe cei care încă nu ştiu sau sunt prea leneşi . Serviciile oferite in PHPBB3 : - Instalare forum - Instalare mod-uri pentru forum ( : chat , top 5 postatori s.a.m.d ) - Instalare tema dorită - Modificare structură forum ( : permisiuni grupuri , adăugare categorii , subforumuri s.a.m.d ) Serviciile oferite in CS 1.6 : - Instalare server Linux/Windows - Configurare server Linux/Windows - Addons-uri standard de orice mod. ( standard => înafară de plugin-ul modului dorit, nu se va instala nici un alt plugin adiţional) - Instalare şi configurare plugin-uri dorite - Instalare AmxBans ( evidenţa banurilor online ) Serviciile oferite in TeamSpeak : - Instalare server Linux/Windows ( linux doar sistem de operare debian 6.x ) - Licenta 512s - Sfaturi cum sa il administrezi Momentan acestea sunt serviciile , pe parcurs se vor mai adauga. Vrei unul dintre aceste servicii ? Adaugă adresa de Y!M : visanrazvanionut sau trimite-mi PM ! _________________ ![]() ![]() Ultima oară modificat de S.P.Y pe Vin, 11 Ianuarie 2013, 19:, modificat de 4 ori în total. Update ! |
|
Joi, 19 Aprilie 2012, 01: |
![]() |
|
|
![]() |
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 1 mesaj ] |