Comunitatea VirtualStrike - www.VirtualStrike.Org

=

ANUNT Toti membrii ce detin admin pe unul din serverele de CS sunt rugati sa citeasca acest - topic

INFO Orice problema aveti legata de forum va rugam sa citit acest - topic

Nume utilizator:   Parolă:   Autentifică-mă automat la fiecare vizită  

Forum 
 Forum   Subiecte   Mesaje   Ultimul mesaj 
Niciun mesaj necitit Web si forum

Cu un minim de efort şi experienţă aproape oricine poate crea un site astăzi datorită extraordinarelor CMS-uri (Content Management Systems) disponibile gratuit pe Internet. CMS-ul este o platformă, o temelie, o bază de cod oferită oricărui utilizator, astfel încât să faciliteze crearea de funcţii complexe fără a cunoaşte codul din spate. Acelaşi lucru este la fel de adevărat şi în ceea ce priveşte aspectul, layout-ul, aşezarea în pagină şi design-ul.

291

534

[Tutorial] Cum adăugăm ziua de...

Lun, 09 Septembrie 2013, 20:

#Game. Vezi ultimul mesaj

Niciun mesaj necitit IT zone

Micile trucuri din lumea it-uli le puteți găsi aici. Majoritatea acestor pagini includ indicii de utilizare, sfaturi și trucuri pentru calculator sau console. Simțiți-vă liberi pentru a scrie tutoriale proprii despre trucurile descoperite sau invatate de voi! Venim cu această categorie pentru a face a ajuta pe cei care au intampina probleme .

566

2211

Re: Cerere tutorial Jocuri xbo...

Lun, 09 Septembrie 2013, 01:

buzzy Vezi ultimul mesaj

Niciun mesaj necitit FPS (First Person Shooter)

Deși elemente FPS existau și în unele jocuri din anii '80, jocurile care au adus faimă genului au fost Wolfenstein 3D și Doom, create de iD Software și lansate în 1992, respectiv 1993. Jucătorul era pus în pielea personajului principal, unde vedea prin ochii acestuia, iar scopul jocului era să termine diferite nivele, care erau din ce în ce mai grele, jucătorul având la dispoziție diferite arme. Începând din 1998 au apărut jocuri FPS mai moderne, ca Half-Life, Unreal și SiN, care erau mult mai realiste ca cele dinainte.

1314

4212

Download CS 1.6 Night Watcher

Lun, 09 Septembrie 2013, 20:

marcu92 Vezi ultimul mesaj

Niciun mesaj necitit Photoshop

Adobe Photoshop, așa cum este cunoscut astăzi, este vârful de lance al gamei de produse software pentru editare de imagini digitale, fotografii, grafică pentru tipar, video și Web de pe piață. Photoshop este un program cu o interfață intuitivă și care permite o multitudine extraordinară de modificări necesare în mod curent profesioniștilor și nu numai: editări de luminozitate și contrast, culoare, focalizare, retușare de imagini degradate etc.

1239

8847

Re: [Suvenir] Userii

Lun, 09 Septembrie 2013, 21:

Brune!u^^ Vezi ultimul mesaj

Niciun mesaj necitit MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game)

Este un joc în care un număr mare de jucători interacţionează unul cu altul într-o lume virtuală. Ca în toate jocurile de tip RPG, jucǎtorul îşi asumă rolul unui caracter ficţional (într-o lume fantastică, de obicei) şi preia controlul asupra acţiunilor lui.

256

674

Metin2Vidra PVP-PVM Server

Dum, 08 Septembrie 2013, 12:

dodo892 Vezi ultimul mesaj

Niciun mesaj necitit Free 2 Play - Jocuri online gratuite

Un joc de browser este un joc pe calculator care este jucat pe Internet folosind un browser de web. Jocuri online includ toate genurile de jocuri video și pot fi single-player sau multiplayer. Jocurile online sunt adesea free to play și nu necesită nici un software client să fie instalat în afară de un browser web. Datorită accesibilității jocurile online sunt mai populate în comparație cu jocurile tradiționale de pe calculator.

64

97

Re: GodGame Empire

Lun, 09 Septembrie 2013, 16:

TresJoule. Vezi ultimul mesaj

Niciun mesaj necitit Tips, Tricks & Help

Micile trucuri din lumea gaming-ului le puteți găsi aici. Majoritatea acestor pagini includ indicii de utilizare, sfaturi și trucuri pentru jocurile pe calculator sau console. Simțiți-vă liberi pentru a scrie tutoriale proprii despre trucurile descoperite de voi pentru orice gen de joc! Venim cu această categorie pentru a face jucătorilor un joc mai ușor și mai distractiv.

230

338

Re: [ CS 1.6 ] Trucuri cu gren...

Lun, 09 Septembrie 2013, 16:

#Game. Vezi ultimul mesajCine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori

Forum SEO

Mergi la:  
cron

Termeni de utilizare | Politica de confidenţialitate

Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Group