1. Forum

  1. Cereri subforum

   5 Topics 21 Posts

   Vrei un subforum ce se incadreaza in sectiunea MMORPG ? fa cerere !

   5 Topics
   21 Posts
  2. Dota 2

   3 Topics 9 Posts

   DotA 2 este un joc multiplayer online luptei din arena video dezvoltat de Valve Corporation si continuarea stand-alone de Apărare a Antici mod de Warcraft III: Reign of Chaos si pachet de expansiune, The Frozen Throne. Initial a anuntat la 13 octombrie 2010, prin intermediul Game Informer, jocul este disponibil pentru accesul testare devreme si va utiliza un free-to-play model de afaceri atunci când este eliberat. Dota 2 este disponibil exclusiv prin livrarea de continut Valve Steam platforma Dota 2 este în prezent compatibil doar cu Microsoft Windows, desi Mac OS X compatibilitate se anticipează în viitor.

   3 Topics
   9 Posts
  3. Metin 2

   110 Topics 406 Posts

   Metin 2 este un MMORPG gratuit dezvoltat de către Ymir Entertainment.
   Jucătorii trebuie să înainteze în niveluri obținând cât mai multă experiență, prin mai multe metode, să devină din ce în ce mai puternici mărindu-și abilitățile magice, care sunt de două feluri pentru fiecare clasă și au posibilitatea de a face misiuni, de a pescui, de a se căsători, de a se duela, de a negocia și multe altele. În joc sunt mai multe hărți în care te poți teleporta (de la nivelul 15). Dacă omori diferiți monștri (este recomandat ca aceștia trebuie să aibă nivelul cât mai apropiat de al tău), poți câștiga Yang, care este moneda de schimb a jocului.

   110 Topics
   406 Posts
  4. Minecraft

   61 Topics 74 Posts

   Minecraft este un joc de sandbox scris în Java, dezvoltat inițial de către creatorul Markus Alexej Persson și acum de către compania sa, Mojang. Jocul este axat pe creativitate și construcție, permițând jucătorilor să construiască folosind cuburi texturate într-o lume 3D. Jocul are două variante - Classic, gratuit, și Beta, plătit. Modul Classic este axat exclusiv pe construcție, jucătorul având materii nelimitate, în timp ce în Beta jucătoriii trebuie să obțină resursele ei înșiși, și conține monștrii, viată, și alte caracteristici și elemente suplimentare. Gameplay-ul este inspirat de Dwarf Fortress, Dungeon Keeper și Infiniminer.

   61 Topics
   74 Posts
  5. World of Warcraft

   11 Topics 17 Posts

   World of Warcraft (prescurtat WoW) este un Massively Multiplayer Online Role-Playing game (MMORPG) creat de Blizzard Entertainment. Este al patrulea joc din seria Warcraft, excluzând expansion pack-urile și Warcraft Adventures: Lord of the Clans. Jocurile Warcraft sunt situate într-un univers numit Warcraft, o lume fantastică introdusă de jocul Warcraft: Orcs and Humans în 1994. World of Warcraft este situat în Azeroth, patru ani după evenimentele concluzionate în Warcraft III: The Frozen Throne. Odată cu apariția expansion-ului The Burning Crusade, Outland poate fi explorat. World of Warcraft a sărbătorit a X-a aniversare a universului Warcraft.

   11 Topics
   17 Posts
  6. League of legends

   99 Topics 236 Posts

   League of Legends (lol) este un joc video de multiplayer online luptei din arena dezvoltat și publicat de Riot Games pentru Microsoft Windows și Mac OS X, inspirat de popularul Apărării al Antici harta pentru Warcraft III. Este un joc free-to-play, sustinuta de micro-tranzacții. Acesta a fost anunțată pentru prima dată la 7 octombrie 2008, și a lansat la 27 octombrie 2009.

   99 Topics
   236 Posts
  7. Grand Thef Auto Online

   35 Topics 44 Posts

   Un MMORPG creat de cei de la Rockstar North, care cuprinde multe funţii de joc precum formarea unui clan privat împreună cu prietenii, sau aderarea în diverse clanuri publice. El are la bază oraşul Los Santos preluat din San Andreas, cu mici modificări teritoriale, şi nu numai. Ca oricare joc realizat de cei de la Rockstar, gameplay-ul este făcut în aşa fel încât să nu te plictiseşti, având la bază o serie de job-uri create cu rolul de a cuprinde cât mai multe moduri de distracţie, dar, în acelaşi timp prin practicarea job-urilor îţi poţi pune la punct anumite skill-uri; în mare parte job-urile conţin: DeathMatch Games, Race Games, Capture Games, Parachuting Games , LST Games, etc.

   35 Topics
   44 Posts
  8. Smite

   2 Topics 2 Posts

   Smite - Battlefield of the gods este un joc deschis de Hi-Rez Studios in 2012 . Jocul se afla in prezent in stadiul open Beta si urmeaza a fi lansat oficial in Martie 2014 . Jocul este un MOBA 3D in third person unde caracterele sunt zeitati , legende si alte personaje din mitologiile globului , fie Greaca , Chineza , Nordica etc etc. Fiecare game-type cuprinde multa actiune si jocul in sine este o provocare a coordonarii mana-ochi , bazandu-se pe skill-shoturi si sniping skills !

   2 Topics
   2 Posts
 1. Announcements

  1. Povestea continua , impreuna cu noi !

   0 Replies 552 Views

   by S.P.Y, in Anunturi

   0 Replies
   552 Views
 2. Topics

  1. Metin2 sau Wow?

   13 Replies 291 Views

   by Alleecs.,

   13 Replies
   291 Views

Return to Board Index

Forum permissions

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum