Re: Reclamatie ang3l & MrGrok

12
1 Domnule u te ti grande pe acest servar nu eu ........... eu nam suparat pe nimeni cu nimica si nu MINTII CA EU nu te suport ca eu nu team prins de 10 ori pe acest servar asa ca laso moarta.
Nu ma tin mare pe nici un server, nu m`as tine nici daca l`as avea pe al meu. Aberezi.
2 Daca tias sustine puctul tau de vedere as fi chiar prost , u nu ai facut nimica inafara sa muti un codat la tine .
Din nou bati un apropo tare ciudat cum ca as fi codat... nu te inteleg.
3 Cand joci cu alti jucatori nu te mai lauda frate ca esty bun la cs si vb cu toti de sus . Daca vrei iti demostrez ca esti 0 la cs
Nu sunt laudaros de fel, deobice nu vorbesc deloc in cs, decat cu prietenii. Cand sunt luat peste picior, ripostez la randul meu. Sunt convins ca tu imi poti demonstra ca sunt 0 la cs.
4 Lasa fumurile acasa este o viata viirtuala unde intra lumea sa se deconecteze si sa se distreze nu sa le strici u joc cu fumurile tale
.
Regret, nu sunt piroman... nici nu am nimic cu viata ta virtuala, eu nu prea valorific asa ceva.
5 Daca cativa admini tis prieteni logic sa iti ia apararea fara sa se gandeasca macar ce sa intamplat acolo , si cand ajungi in fata faptului nimica nu se mai leaga.
Asta da dovada ca lumea ma cunoaste de mai mult timp decat ma cunosti tu, implicit mi`am impus un respect care e reciproc.
6 Si daca sustii ca tiam dat slay aiurea asta este doar parerea ta nu si a mea.
Sustin in mod convins ca mi`ai dat slay aiurea, pacat ca nu pot sa si demonstrez asta.
7 Si sa nu uiti ca u miai dat 2 destoy pe acest servar fara MOTIV cand nu aveam Admin si poate imi zici acuma motivul , ca u esti adminul acela bun care nu greseste cu nimica fata de nime.
Regret sa te dezamagesc, dar eu nu am avut niciodata admin pe Respawn => din nou aberezi in mod exagerat, mincinosule.
8 Si sa nu uiti ca nu asa se face un topic sal jignesti pe cineva chiar daca u crezi ca a gresit, poartate linistit si cuminte cum sustin alti ca esti sau numai cand joci cs esti* ( aicea nu se bat lucrurile cap in cap ). RESPECTA DACA VREI RESPECT!!
Am respectat modelul si mi`am expus problema, sunt convins ca nu am facut`o intr`un mod jignitor. Multumesc de sfat.

*Ai o gramatica tare grea de dibuit. Cu asta mi`am incheiat punctul meu ofensator de vedere.

Re: Reclamatie ang3l & MrGrok

13
Avand in vedere ca si eu sunt owner pe acest sv, voi lua eu decizia.
M-am uitat in logs. Treaba e clara... adminii o tineau in "numai campa" iar cracpac va zicea ca nu a campat, apoi a zis un "ce fite aveti ma" si voi ati amenintat ca ii serviti un destroy.
Hai sa va scriu aici regulamentul, ca se pare ca voi nu il stiti:
Comanda rape ,se va folosi :
- reclama intentionata + ban permanent (0) – obligatoriu screenshot
- cod clar (aim ,speed,etc) – obligatoriu dovada.
Daca regulamentul nu este respectat , va atrage dupa sine urmatoarele sanctiuni:
- pentru 11) : suspend 7 zile

Ang3l, ai suspend 7 zile. Rape-ul a fost dat aiurea. Ti se parea tie ca el campa. Nu esti in stare sa-i raspunzi la o intrebare.
MrGrok, data viitoare spune adevarul si lasa minciunile... exista logs.
O seara buna.
[ Vlade, in caz ca vrei sa vezi si tu... in logs iti apare ora ca fiind 10:33]
topicinchis
When I'm good, I'm very good... but when I'm bad, I'm better
Încuiat

Înapoi la “Reclamaţii”