Re: Aim pgl

12
Mama imi vn sa'mi smulg parul din cap.. frate rog si eu ceva , personal o fac nu in numele altora.. cei care cunosc sa vorbeasca si atat, doar aia cu experienta in materie de codulete de cs de joc si tot ce tine de jocul Counter-Strike si codurile lui indiferent de cum sunt ele create si subtile ok? Va bateti cap in cap ca boii aia de pe islazuri luptand pentru vaci la futareala... O cireada intreaga! Cine citeste aici, sa considere ca asta e parerea mea despre tot ce'am vazut pe'aici si in alt topic tot despre cazul asta..Daca nu intelegeti ce vreau sa spun, nu'i nimic.. mergeti mai departe si nu trageti concluzii din asta.. Sau mai bine nu bagati in seama postul asta..e cel mai simplu, ocolim anumite discutii.. ms!

13
story scrie:jucam pe war 1v1 pe india, ca pe aia is obijnuit ;)) In general, cand fac rost de < 4800 $ pe mape clasice, ii dau pe awp. N-o lua in nume de rau. Vreau doar sa jucam amandoi si sa stea cativa spec sa vada.
in primul rand e vorba despre demo.urile tale nu despre cum joci sau vei juca de acum .. si legat de 1v1................mi.ai zis ca ai steam asa ca astept sa imi dai add,iti descarci ursuletul si jucam pe un server dupa indungi, dar sunt foarte sigur ca nu au nici o mapa de polar :)))
@ compara trasul tau cu al meu din demo.ul de mai sus si zi.mi si mie daca are vreo treaba reflexul si ce mai zici,pentru ca e total aberant .. si din ce vad eu la tine in demo,cam vrea sa iti frameze putin (ceea ce se intampla la unele prostioare care ruleaza pe protocol 47) si de aici ajungem la urmatoarea chestie care e logica si care face referire la un script nu la un dll executabil, ceea ce pe valve merge ca uns
Imagine
Imagine
Once I rose above the noise and confusion
Just to get a glimpse beyond this illusion

15
Pfff.... sunteti extraordinari, mirifici, minunati. Inca nu s-au inventat cuvinte de lauda pe masura voastra. Ma inclin. :-j
Cineva sa-i scoata banul.... eu nu pot acum. Multumesc.
topicinchis
When I'm good, I'm very good... but when I'm bad, I'm better
Încuiat

Înapoi la “Discuţii”