Sfaturi Importante

1
Ca windowsul sa mearga bine trebuie neaparat sa faceti cate un reinstall la windows in fiecare an pentru a va merge bine compterul
Dar ca sa va mearga bine in timp ce va jucati navigati pe dekstop puteti da click dreapta refresh dar cel mai important sfat e ca la macar 2-3 saptamani sa va stergeti tot din fisierul download,
si in driverele importante sa dati click dreapta properties si Disk Cleanup pentru a va merge bine computerul apoi un restart si nu o sa prea aveti probleme.
Imagine
cris_alinutu25

Re: Sfaturi Importante

2
vS*Cris scrie:Ca windowsul sa mearga bine trebuie neaparat sa faceti cate un reinstall la windows in fiecare an
An ? :)))) .. eu cred ca ii dau 1 / 2 , 3 luni .
VirtualStrike renaste !
📍 CONNECT DNS: CS.VIRTUALSTRIKE.ORG
📍 CONNECT IP: 51.89.78.61:27015

3
S.P.Y scrie:
vS*Cris scrie:Ca windowsul sa mearga bine trebuie neaparat sa faceti cate un reinstall la windows in fiecare an
An ? :)))) .. eu cred ca ii dau 1 / 2 , 3 luni .
Depinde si de tine. Cum crezi tu ca ii faci bine. Mie sincer imi e lene sa imi descarc iar programele, si nu salvez niciodata installurile pe ceva extern. Eu cel mai devreme mi-am reinstalat windows-ul la 1 an =)) ( ca l-am instalat de 2 ori in aceiasi zi nu se pune =)) ).
Poate gresesc, poate nu esti tu
Poate m-amagesc sau poate nu
Chiar daca sunt furtuni, ninsori, soare si ploi
In orice razboi e mai usor in doi

4
Reinstalez windowsu cam odata la 2-3 luni.
O sa incerc si disk cleanup sa vad ce iese.
Paul Walker(1973-2013) - Blue-eyed angel.
Tito Vilanova(1968-2014) - Per sempre etern.
RIP
Imagine

5
Pe bune? :))

In 2 saptamanii cam reinstalez windowsu de 2-3 orii :))
Sunt un spărgător de bănci sau ciorditor de cartier...
Fenomenal, profesional, mortal, mercenar adevărat şi fără egal,
Paranormal, apar când par că dispar, da, dă-te-n p*la mea, sunt superstar!
Am relaţii ca Sinatra şi sunt înaintea vremii...

6
Eu il reinstalez la 1-2 ani si imi merge foarte bine.Atata timp cat nu descarcati toti virusii(control zilnic , virusii -out) va zic ca poate sa va tina si 3 ani fara reinstall windows ;)
Imagine

8
din cate am inteles nu este bn sa il formatezi asa repede ;) indicat este 1-2 max 3 pe an ;)
Imagine
Imagine
NU MAI DATI PM-URI cu diverse cereri de ajutor si postati pe FORUM !
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Windows”