Sugestii antivirus !

1
Salutare colegilor !

As dori si eu niste sfaturi pentru un antivirus, nici prea prost, dar nici exagerat de bun ( ce e prea bun, consuma multe resurse ) ; nu am nevoie sa imi consume multe resurse, tind sa le pastrez pentru altceva.
Momentan am avira, dar a inceput sa ma cam streseze cu update-urile vietii, si vreau sa mi-l schimb.

Configuratie PC:
-> Windows 7 x32
-> AMD Athlon - dual core 5200+ ; frecventa procesor: 2.69 GHZ.
-> 3 GB RAM

Nu vreau sa imi veniti cu fel si fel de propuneri, vreau doar sa va cer ajutorul, ce antivirus mi-ati recomanda voi, sau ce antivirus ati lua voi in locul meu. Vreau doar sugestii din propriile cunostinte !
Multumesc.

Re: Sugestii antivirus !

4
*PlaY4FuN* scrie:Eu zic ca BittDefender e bun cum detecteaza virusi cum ii sterge automat
Nu prea as vrea sa mi-i stearga automat. Aceasta este una din functiile lui stabile ? Presupun ca imi pot alege singur modul in care sa-mi stearga "virusii" , nu ?

( intreb, pentru ca ma gandesc ca folosesti tu acest antivirus. )

6
Am avut eu BitDefender si iti mananca tot pc-ul, te distruge practic, am 8 gb rami si aveam un lag imens cu el in cele mai multe jocuri , chiar si in browsere, nu-ti recomand sincer!
Ultima oară modificat Mar, 07 Ianuarie 2014, 08:42 AM de către music, modificat 1 dată în total.
Motiv: bwahahahhaa =))
Imagine

9
Infine daca nu vrei bitdefender incearca ori nod32 ori avast

Ps eu nu folosesc bitdefender varumeu foloseste dar are XP deaia cred ca ii merge bine :|
alexu_pusy08

10
Tiger` scrie:Sunt de aceiasi parere ca Shiny. BitDefender`ul e "nehalit", cunsuma multe resurse. Iti recomand Avast Antivirus
Am avut Avast-ul si imi placea cum se misca, nu am avut probleme cu el..aveam si licenta - nu mai stiu de unde, dar aveam, si era functionabila;

Obey-RenTeD # PoWeR scrie:Eset Smart Antivirus
O sa trag un ochi si pe ste Eset, sa vedem ce parere mai au si altii.

Va multumesc, mai astept sugestii in continuare daca mai are cineva.
Încuiat

Înapoi la “Windows”