Salutare colegilor !
As dori si eu niste sfaturi pentru un antivirus, nici prea prost, dar nici exagerat de bun ( ce e prea bun, consuma multe resurse ) ; nu am nevoie sa imi consume multe resurse, tind sa le pastrez pentru altceva.
Momentan am avira, dar a inceput sa ma cam streseze cu update-urile vietii, si vreau sa mi-l schimb.
Configuratie PC:
-> Windows 7 x32
-> AMD Athlon - dual core 5200+ ; frecventa procesor: 2.69 GHZ.
-> 3 GB RAM
Nu vreau sa imi veniti cu fel si fel de propuneri, vreau doar sa va cer ajutorul, ce antivirus mi-ati recomanda voi, sau ce antivirus ati lua voi in locul meu. Vreau doar sugestii din propriile cunostinte !
Multumesc.
Re: Sugestii antivirus !
2BitDefender 2013.
Eset Smart Antivirus
Eu le am pe ambele dar nu stiu cum merg. In general le dezactivez ca sa nu-mi explodeze laptopu' cand joc cs
Glm.. sunt foarte bune ambele.
Eset Smart Antivirus
Eu le am pe ambele dar nu stiu cum merg. In general le dezactivez ca sa nu-mi explodeze laptopu' cand joc cs
Glm.. sunt foarte bune ambele.
3Eu zic ca BittDefender e bun cum detecteaza virusi cum ii sterge automat
alexu_pusy08
4Nu prea as vrea sa mi-i stearga automat. Aceasta este una din functiile lui stabile ? Presupun ca imi pot alege singur modul in care sa-mi stearga "virusii" , nu ?*PlaY4FuN* scrie:Eu zic ca BittDefender e bun cum detecteaza virusi cum ii sterge automat
( intreb, pentru ca ma gandesc ca folosesti tu acest antivirus. )
5Nu ma liptone am gresit eu acolo trebuia sa zic ca daca vrei sa descarci ceva ce are vifusi nu te lasa
alexu_pusy08
6Am avut eu BitDefender si iti mananca tot pc-ul, te distruge practic, am 8 gb rami si aveam un lag imens cu el in cele mai multe jocuri , chiar si in browsere, nu-ti recomand sincer!
Ultima oară modificat Mar, 07 Ianuarie 2014, 08:42 AM de către music, modificat 1 dată în total.
Motiv: bwahahahhaa =))
Motiv: bwahahahhaa =))

7Lu varumeu nu ii cauzeaza probleme
Ultima oară modificat Mar, 07 Ianuarie 2014, 01:04 AM de către *PlaY4FuN*, modificat 1 dată în total.
alexu_pusy08
8Sunt de aceiasi parere ca Shiny. BitDefender`ul e "nehalit", cunsuma multe resurse. Iti recomand Avast Antivirus
9Infine daca nu vrei bitdefender incearca ori nod32 ori avast
Ps eu nu folosesc bitdefender varumeu foloseste dar are XP deaia cred ca ii merge bine
Ps eu nu folosesc bitdefender varumeu foloseste dar are XP deaia cred ca ii merge bine
alexu_pusy08
10Am avut Avast-ul si imi placea cum se misca, nu am avut probleme cu el..aveam si licenta - nu mai stiu de unde, dar aveam, si era functionabila;Tiger` scrie:Sunt de aceiasi parere ca Shiny. BitDefender`ul e "nehalit", cunsuma multe resurse. Iti recomand Avast Antivirus
O sa trag un ochi si pe ste Eset, sa vedem ce parere mai au si altii.Obey-RenTeD # PoWeR scrie:Eset Smart Antivirus
Va multumesc, mai astept sugestii in continuare daca mai are cineva.