Re: Sugestii antivirus !

11
Daca vrei sa cumperi un antivirus si nu iei BitDefender, mai bine arunci banii pe geam.
Daca vrei o varianta free, are si BitDefender varianta free, care nu are nici o legatura cu ce au spus cei de mai sus. Ia foarte putine resurese, chiar si cand isi da update. Daca isi da update nu te bate la cap sa dai restart, doar te anunta si te intreaba daca vrei sa dai restart acum sau mai tarziu. Eu folosesc varianta free pentru ca mi s-a terminat licenta, dar am la fel de multa incredere in amandoua .
Paul Walker(1973-2013) - Blue-eyed angel.
Tito Vilanova(1968-2014) - Per sempre etern.
RIP
Imagine

12
Eset e bun ti-l recomand gadire buna.. mergi pe ala sau pe..NOD32 !eu am NOD32 si e foarte bun acuma tu alegi ! ;)
-God-
Cs.V!rtualStr!ke.org
Respawn.V!rtualStr!ke.org

13
Cand ii vezi frate ca iti vin cu eset/nod32/avast ti se face rau =)). Uite la tiger ala ce prostii vorbeste. Ma voi aveti habar ce ziceti acolo?
Sa stii ca nu degeaba BitDefender a fost in 2013 cel mai bun antivirus din lume.
RIP
Imagine

15
Lo0vEEE scrie:ghost frate suntem in 2014 !! ;)
Hahahhahha =))
Si asa in 5-10 zile s-a scos alt antivirus care sa fie cel mai bun din lume? +)))
Gandeste inainte sa scrii/zici ceva :D .
RIP
Imagine

16
Da anul asta stai flex ca nu va mai fi ala "cel mai bun din lume" ..sti cum e fiecare cu antivirusul lui pe pc lui ..! eu doar mi-am dat cu parerea.! eu am NOD32 si il folosesc de ff mult timp. nu am avut probleme sincer! :D ;) ;)
Ultima oară modificat Mar, 07 Ianuarie 2014, 09:59 AM de către music, modificat 1 dată în total.
Motiv: bine, o sa stau 'flex'
-God-
Cs.V!rtualStr!ke.org
Respawn.V!rtualStr!ke.org

17
Leeptone, ia-ti BitDefender. La PC-u meu de carton nici nu se simte ca il am instalat. Am si Norton cu licenta, dar mi se misca greu.
Poate gresesc, poate nu esti tu
Poate m-amagesc sau poate nu
Chiar daca sunt furtuni, ninsori, soare si ploi
In orice razboi e mai usor in doi

18
Shiny scrie:Am avut eu BitDefender si iti mananca tot pc-ul, te distruge practic, am 8 gb rami si aveam un lag imens cu el in cele mai multe jocuri , chiar si in browsere, nu-ti recomand sincer!
Tiger` scrie:Sunt de aceiasi parere ca Shiny. BitDefender`ul e "nehalit", cunsuma multe resurse. Iti recomand Avast Antivirus
Defapt.. depinde de calculator. De aceea v-a si dat LiptoN cateva informatii. E posibil sa-i mearga lui la fel de bine cum mi-a mers mie. Se auto-activeaza la restart si se dezactiveaza cand dai doar click dreapta pe el si exit. Cel mai ok anti-virus.. ( pentru cui ii merge ).

19
Obey-RenTeD # PoWeR scrie:
Shiny scrie:Am avut eu BitDefender si iti mananca tot pc-ul, te distruge practic, am 8 gb rami si aveam un lag imens cu el in cele mai multe jocuri , chiar si in browsere, nu-ti recomand sincer!
Tiger` scrie:Sunt de aceiasi parere ca Shiny. BitDefender`ul e "nehalit", cunsuma multe resurse. Iti recomand Avast Antivirus
Defapt.. depinde de calculator. De aceea v-a si dat LiptoN cateva informatii. E posibil sa-i mearga lui la fel de bine cum mi-a mers mie. Se auto-activeaza la restart si se dezactiveaza cand dai doar click dreapta pe el si exit. Cel mai ok anti-virus.. ( pentru cui ii merge ).
We, la BitDefender e altceva. Am PC cu urmatoarele

Cod: Selectaţi tot

RAM: 1 GB DDR
Procesor: Pentium 4
BitDefenderul imi merge blana. Nu imi scade cu nimic performantele sau alte chestii de genu.
Am mai spus: celelalte solicita mult mai mult pc-ul.
Poate gresesc, poate nu esti tu
Poate m-amagesc sau poate nu
Chiar daca sunt furtuni, ninsori, soare si ploi
In orice razboi e mai usor in doi

20
Eu folosesc avast-ul care mi se pare bun. Dar cel mai bun, care a detectat tot si mi-a sters toți virusii a fost kaspersky. Am avut si licenta platita la el.
Încuiat

Înapoi la “Windows”