Prima oara toti vati simtit ofensati de limbaja meu....uite asta e motivu pentru care vorbesc asa de "frumos"
Daca nici de data asta nu se face nimic e clar!
http://www.girlshare.ro/33535130.2
ASTA E MOTIVU PENTRU CARE PE SV MAI JOACA DOAR 6 PLAYERI MAXIM CU ADMINI DESTEA CARE VIN CU SMARDOIELI CALCULATORISTE TE DUCI DRQ.
Re: Alt admini de 15 ani care cauta anturaj si el saracutu
2Nici nu ma uit la video ! Contra - iesi acasa.
” Pentru fiecare 60 de secunde în care stai supărat, pierzi un minut din viaţa frumoasă pe care nimeni nu ţi-o poate da înapoi… aşa că învaţă şi tu să fii fericit şi să zâmbeşti! “
3Un Mare nusuntdeacord La Reclamatie
EDIT ! : BOGDY ai grija la limbaj ma ! ca de acum in colo cand te-am mai prins pe svr tot in destroy te tin asta sa-ti fie clar ! 3 Destroy`uri din partea cotetului !
EDIT ! : BOGDY ai grija la limbaj ma ! ca de acum in colo cand te-am mai prins pe svr tot in destroy te tin asta sa-ti fie clar ! 3 Destroy`uri din partea cotetului !
Ultima oară modificat Vin, 02 Mai 2014, 14:23 PM de către SoYMuL, modificat de 6 ori în total.

Respecta Si Vei Fii Respectat !
41. Nu e video chiorule.
2. Dai contra pentru ca si tu esti la fel ... vazui astazi pe server cat de duce capu deci nu am pretentii nici de la tine. Salut o zi buna!
2. Dai contra pentru ca si tu esti la fel ... vazui astazi pe server cat de duce capu deci nu am pretentii nici de la tine. Salut o zi buna!
5WOW ! deci sa va spun eu cum a incept totul...deci..azi cand intru pe svr.."BOGDY EXTRATERESTRU" statea la panda ....eu incep sa-i dau 2-3 slayu`ri...cand el incepe sa injure...(pe mine) asa ca eu iam dat direct destroy...asta a fost limbajul tau de data trecuta !
6BigBoy cica
SmallGirl. Cine incepu sa te injure ma? Adu dovada ca te injurai si apoi stai de vorba cu mine prietene...copil mincinos ce esti...sunteti mai rau ca niste fetite. ADU DOVADA CA TE INJURAI!
7Da-i ba drumu de aici, copil ciudat. Nu vezi ca nimeni nu te suporta? Eu cand te prind te banez. Poate sa-mi scoata adminul, dar esti un distrus de copil care injura de morti si familie indiferent de situatie. Sper sa fi smecher cu vreunu care e din oras cu tine sa te prinda ala sa-ti violeze gagica.
” Pentru fiecare 60 de secunde în care stai supărat, pierzi un minut din viaţa frumoasă pe care nimeni nu ţi-o poate da înapoi… aşa că învaţă şi tu să fii fericit şi să zâmbeşti! “
8nusuntdeacord
Eu daca te prind te ard ca esti smecher
!!! ai destroy din partea casei 
Eu daca te prind te ard ca esti smecher
Ultima oară modificat Vin, 02 Mai 2014, 13:44 PM de către .::George::., modificat 1 dată în total.

9Ce dovada vrei ma? cand in reclamatia lui AaA*DiavoL ai zis de toti admini...deci nu te uit ...cand te prind te ard !