Reclamatie ang3l & MrGrok

1
Nume : Andrei
Nick : cracpac
Adminul reclamat : ang3l si MrGrok
Ora/data : 11:00, 02/06/2014
Dovada print/autodemo :
Imagine

Imagine

Motiv : Destroy
Descriere : Tocmai intrasem pe server, am jucat cateva runde, apoi imi iau niste slay-uri total aiurea de la MrGrok, pe motiv ca as campa. Jur ca habar nu am cu cine m`a confundat, dar eu imi vedeam de joc (faza cu slay apare cand fac kill pe Grok dupa ce iau respawn in baza). Apoi, domnu` MrGrok se ia in gura cu mine, ca doar si`a luat si el admin, desi il stiu de cand suferea ca am cod si stiu ca are ceva cu mine. Ulterior ma ameninta ca imi da destroy, ca s`a cam saturat lumea de mine. Zis si facut, destroy executat de catre ang3l :)
Ultima oară modificat Lun, 02 Iunie 2014, 19:46 PM de către cracpac, modificat 1 dată în total.

Re: Reclamatie ang3l & MrGrok

2
Domnule comportamentul tau lasa de dorit pe servar , toata lumea se plange de tine.... si pe toata lumea il crezi prost pe sv numai u esti destept ca dovada se vede clar cum vb si in acest topic
Imi pare rau ca nu tiam dat eu destroy si ca am zis mai demult adminilor sa te lasa in pace.
Cu un asemenea comportament no sa ajungi nicaieri nici in viata viirtuala nici in viata de zi cu zii, si suferinta este doar in capul tau si ar fi bine sa te lasi si de minciuni este doar un sfat
Eu nu sufar si adminul il am de mult numai u nu sti chestia asta deoarece nu intri pe sv acesta si+ de asta cand intri te crezi superior celorlalti

3
Domnule, spune`mi si mie cine se plange de mine, si de ce? Ce am facut eu pe server? Si cine a spus ca eu "pe toata lumea cred prost"? Ce comportament am eu? Posteaza si tu niste screenshot-uri sa vad cum vorbesc eu atat de ofensiv. Si nu in ultimul rand, nu am eu nevoie de mila ta domnule bazat cu adminii. Chiar imi pare rau ca nu mi`ai dat tu destroy.
Astept niste material de la voi sa vad pe ce motive ma dati afara pe mine de pe server.

5
Vlad hai cu decizia -avertisment -un grad tu decizi ! ;)
Ultima oară modificat Lun, 02 Iunie 2014, 17:51 PM de către Seek me, modificat 1 dată în total.
-God-
Cs.V!rtualStr!ke.org
Respawn.V!rtualStr!ke.org

6
MrGrok scrie:Domnule comportamentul tau lasa de dorit pe servar , toata lumea se plange de tine.... si pe toata lumea il crezi prost pe sv numai u esti destept ca dovada se vede clar cum vb si in acest topic
Imi cer scuze ca ma bag, dar il stiu pe crac si el e un jucator linistit :| si mi se pare corect ca atat timp cat tu iti bati p**a de el ca de, ai admin :-j sa reactioneze. :)
Inca o data, srry vlad :D
La un moment dat îţi dai seama de adevăr : maturitatea înseamnă pur şi simplu să ştii cine eşti şi să ai curajul să fii tu însuţi !
Imagine

7
Ang3l este un admin care... mmm... nu stiu cum de a ajuns admin. Nu de mult, i-am pus o intrebare si m-a luat la misto... Este cu nasul pe sus... nu stiu de ce il ridicati voi atat in slavi.
Cracpac este un jucator bun. Si este cuminte daca este lasat in pace. Daca este tratat urat...ei bine... riposteaza. Si nu intr-un mod urat, cum ar face multi altii.
MrGrok, fara pareri de rau ca nu ai apucat tu sa dai destroy... :) nu mai fi atat de ironic.
Nasucul jos.
When I'm good, I'm very good... but when I'm bad, I'm better

8
suntdeacord remove mrgrok nu meriti sa fii admin minti cu nerusinare ! cracpac este linistit si la locul lui ! eu nu l.am vazut ca injura pe svr. adica nici nu vorbeste el se joaca si isi vede de joc ! GROK NU MERITI ADMIN !
SEMI GOD - Respawn.V!rtualStr!ke.Org
Imagine

9
vad ca toti stiti sa va dati cu parerea da nu stiti niciunu ce s-a intamplat....sunteti niste genii
bine ar fii sa se uite vlad in logs si vedem ce sa intamplat
Fapte nu vorbe oameni buni!!!!!!!

god:respawn.virtualstrike.org
god:clasic.virtualstrike.org

Imagine
Imagine

10
:)) cel mai bine este sa se uite in long vlad!! Si Hotararea Lui este valabila pentru toti!! PE MINE NU MA JIGNESTE NIME!! EU RESPECT SI CER SA FIU RESPECTAT.
Nu trebuie sa iau remuve de la nimeni daca nu va convine ca sunt Admin pot sa renunt nu este o problema.......dar inainte sa vorbiti lasati prietenile si vb din initiativele de Admini ca de aceia sunteti ! Si ca sa va jigneasca cineva neaparat trebuie sa va injure? Un admin nu sta cu nasul pe sus este un Jucator care coordoneaza un joc, nu este mai presus cu nimica fata de alti jucatori, cand o sa intelegeti toti acest lucru o sa fie mult mai multa armonie pe sv si mai multi jucatorii.
1 Domnule u te ti grande pe acest servar nu eu ........... eu nam suparat pe nimeni cu nimica si nu MINTII CA EU nu te suport ca eu nu team prins de 10 ori pe acest servar asa ca laso moarta.
2 Daca tias sustine puctul tau de vedere as fi chiar prost , u nu ai facut nimica inafara sa muti un codat la tine .
3 Cand joci cu alti jucatori nu te mai lauda frate ca esty bun la cs si vb cu toti de sus . Daca vrei iti demostrez ca esti 0 la cs
4 Lasa fumurile acasa este o viata viirtuala unde intra lumea sa se deconecteze si sa se distreze nu sa le strici u joc cu fumurile tale.
5 Daca cativa admini tis prieteni logic sa iti ia apararea fara sa se gandeasca macar ce sa intamplat acolo , si cand ajungi in fata faptului nimica nu se mai leaga.
6 Si daca sustii ca tiam dat slay aiurea asta este doar parerea ta nu si a mea.
7 Si sa nu uiti ca u miai dat 2 destoy pe acest servar fara MOTIV cand nu aveam Admin si poate imi zici acuma motivul , ca u esti adminul acela bun care nu greseste cu nimica fata de nime.
8 Si sa nu uiti ca nu asa se face un topic sal jignesti pe cineva chiar daca u crezi ca a gresit, poartate linistit si cuminte cum sustin alti ca esti sau numai cand joci cs esti* ( aicea nu se bat lucrurile cap in cap ). RESPECTA DACA VREI RESPECT!!
Ultima oară modificat Lun, 02 Iunie 2014, 22:31 PM de către MrGrok, modificat de 5 ori în total.
Încuiat

Înapoi la “Reclamaţii”